voetbalzone

Veteraan James wil doorgaan: ‘Ik zal nooit bedanken voor Engeland’

Peter Nusselder31 jul 2010, 11:01
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2010, 11:01
Advertentie

David James stond tijdens het afgelopen WK in Zuid-Afrika nog onder de lat bij het Engels elftal, maar speelt komend seizoen bij Bristol City op het tweede niveau van Engeland. De keeper wordt zondag veertig jaar, maar hoopt volgend seizoen met zijn club weer in de Premier League te spelen. “De club is ambitieus en dat geldt ook voor mij”, vertelt de doelman op de website van zijn nieuwe club.

/

“Ik had aanbiedingen van clubs om in de Premier League te blijven. Maar voor mij is het belangrijker om te spelen voor de juiste club en dat ik aandacht kan besteden aan mijn familie”, aldus James. “Ik ken alle plannen hier voor een nieuw stadion en de wens om te promoveren naar het hoogste niveau. De club is ambitieus en dat geldt ook voor mij.”

De ambities van James beperken zich niet tot de Engelse competitie. De keeper wacht af of bondscoach Fabio Capello hem blijft selecteren nu hij op een lager niveau speelt. “Ik weet niet wat de toekomst brengt, eerlijk gezegd was dat ook voor het WK zo. Maar ik heb daar genoten, ook al was het resultaat teleurstellend. Maar ik zal nooit bedanken voor Engeland en hopelijk blijf ik met mijn prestaties bij Bristol City in beeld”, besluit de ervaren goalie.

Bezig met laden …