voetbalzone

'VfB Stuttgart informeert bij PSV naar voorwaarden Dzsudzsák'

Daniel Cabot Kerkdijk30 apr 2010, 22:33
Laatst bijgewerkt: 30 apr 2010, 22:33
Advertentie

VfB Stuttgart heeft bij PSV naar de voorwaarden geïnformeerd om Balázs Dzsudzsák over te nemen. Het is niet duidelijk of de Bundesligist geschrokken is van de vraagprijs van tien miljoen euro. De Hongaars international is bezig aan een goed seizoen en liet onlangs optekenen dat hij uit Eindhoven wilde vertrekken indien PSV zich niet voor de Champions League zou plaatsen.

/

Volgens Stuttgarter Zeitung is de lokale VfB niet de enige club die interesse heeft in Dzsudzsák. PSV staat niet onwelwillend tegenover een verkoop van de 23-jarige linksbuiten. In een gesprek met zaakwaarnemer Ferenc Fülöp liet de club duidelijk weten dat een salarisverhoging eventueel pas in de zomer mogelijk is. "PSV is ook bereid om te luisteren als de goede prijs op tafel komt", aldus Fülop.

In januari 2008 nam PSV Dzsudzsák over van Debreceni VSC en sindsdien is hij een vaste waarde voor de ploeg. Dit seizoen scoorde hij al veertien keer en bereidde hij diverse treffers van medespelers voor. Ook in de Europa League drukte de 24-voudig Hongaars international een groot stempel op de ploeg van Fred Rutten.

Bezig met laden …