voetbalzone

VfB Stuttgart ontkent bezig te zijn met tweede trainerswissel

Erik van Dam08 dec 2010, 14:42
Laatst bijgewerkt: 08 dec 2010, 14:42
Advertentie

VfB Stuttgart heeft woensdag tegengesproken dat een nieuwe trainerswissel op handen is. Volgens de lokale media staat Bruno Labbadia, die in het verleden Hamburger SV onder zijn hoede had, klaar om Jens Keller op te volgen. “Er is geen termijn gesteld. We concentreren ons helemaal op Hannover. Alles is ondergeschikt aan die wedstrijd”, reageerde technisch directeur Fredi Bobic op de berichten.

De Stuttgarter kranten noemen ook oud-FC Twente-coach Hans Meyer als mogelijke tussenpaus voor de rest van het seizoen. De club van international Khalid Boulahrouz bezet in de Duitse Bundesliga de zorgwekkende zestiende plaats. Keller is pas sinds oktober hoofdtrainer van Stuttgart. Hij verving Christian Gross, die midden oktober geslachtofferd werd.

Tot de winterstop spelen Die Schwaben, die een minieme voorsprong van twee punten hebben op hekkensluiter Borussia Mönchengladbach, nog tegen Hannover 96 en Bayern München. Het jaar wordt afgesloten met een tweede duels tegen Bayern, in de derde ronde van de Duitse beker. In de Europa League is Odense BK nog opponent voor Stuttgart, dat met twaalf punten uit vijf duels al verzekerd is van de knock-outfase.

Bezig met laden …