voetbalzone

VfL Bochum huurt twintigjarige belofte van Internazionale

Matthijs van Laar22 jan 2010, 17:17
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2010, 17:17
Advertentie

VfL Bochum heeft in het restant van het seizoen de beschikking over Goran Slavkovski. De geboren Zweed met een Macedonisch paspoort komt over van Internazionale, waar hij de afgelopen drieënhalf jaar onder contract stond. Zijn zicht op speelminuten onder José Mourinho waren echter troebel. Bij wederzijdse tevredenheid kan de speler definitief vast worden gelegd.

/

De twintigjarige aanvaller kwam alleen in het seizoen 2005/06 één keer in actie bij Inter, en werd afgelopen jaar uitgeleend aan het Engelse Sheffield United. Ook dat avontuur was echter geen onverdeeld succes; bij de club uit het Engelse Championship deed hij niet één keer mee in een officiële wedstrijd.

Bochum-voorzitter Thomas Ernst denkt echter dat hij van waarde kan zijn voor zijn club. “Hij heeft een geweldig potentieel. Maar hij heeft al twee jaar niet meer op niveau gespeeld. Bij ons krijgt hij die mogelijkheid wel en als hem dat lukt is hij een goede optie voor onze Bundesliga-ploeg.” Slavkovski begint zodoende eerst bij de beloften, en kan later een overstap naar de A-kern verdienen.

Bezig met laden …