voetbalzone

Viana verbindt zich voor drie jaar aan ex-werkgever Sporting Braga

Daniel Cabot Kerkdijk30 aug 2010, 10:53
Laatst bijgewerkt: 30 aug 2010, 10:53
Advertentie

Sporting Braga heeft overeenstemming bereikt met middenvelder Hugo Viana voor een contract van drie jaar, zo meldt de Champions League-deelnemer op haar officiële website. De middenvelder, die transfervrij overkomt van Valencia, speelde vorig seizoen al voor de Portugese club op huurbasis en blijft nu tot het seizoen 2012/13 actief bij de runner-up van vorig seizoen.

De 25-voudig Portugees international is blij met de terugkeer bij Braga. “Sinds het eind van vorig seizoen heb ik met het bestuur van de club gesproken. We wisten dat het geen eenvoudige weg zou zijn, maar dankzij de enorme inzet van Braga en de beschikbaarheid van mijn kant zijn we er uitgekomen”, aldus de 27-jarige middenvelder.

Viana, die sinds 2005 onder contract stond bij Valencia, werd de vorige twee seizoenen uitgeleend aan Osasuna en Sporting Braga. In het verleden was de middenvelder actief voor Sporting Portugal en Newcastle United. Bij Braga hoopt de Portugees weer een vaste waarde te worden. Vorig seizoen speelde hij 28 duels waarin hij vier doelpunten maakte voor Os Guerreiros do Minho.

Bezig met laden …