voetbalzone

Vicevoorzitter Barcelona: 'Niet de intentie om in januari de markt op te gaan'

Bart Kruyt04 dec 2013, 09:37
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2013, 09:37
Advertentie

De verdediging van Barcelona kan wel wat vers bloed gebruiken en Gerardo Martino zou ook graag een extra aanvaller aan zijn selectie willen toevoegen. De Spaanse kampioen is met diverse grote namen in verband gebracht, maar de fans hoeven geen vuurwerk te verwachten: bestuurslid Josep Maria Bartomeu zegt dat Barcelona in januari niet de transfermarkt op zal gaan.

/

De laatste dagen wordt er vooral veel gespeculeerd over de komst van Sergio Agüero, die graag terug zou willen keren naar Spanje, waar hij eerder furore maakte bij Atlético Madrid. "Er is geen contact met hem geweest, dat ontken ik", zei vicevoorzitter Bartomeu bij Onda Cero. "De tijd om de selectie te vernieuwen is nog niet gekomen. We hebben een goede, uitgebalanceerde selectie en we hebben op het moment niet de intentie om in januari de markt op te gaan."

"In de zomer hebben we geen nieuwe verdediger gehaald, omdat de spelers die we op het oog hadden te duur waren", vervolgde Bartomeu. "Sergio Ramos? Hij is niet op de markt, daar denken we niet aan." De vicevoorzitter werd ook gevraagd naar de plannen van Barcelona met de doelmannen. "Of we plan zijn om twee nieuwe keepers te halen? Daar is nog geen beslissing over genomen", zei Bartomeu, die weet dat Víctor Valdés na dit seizoen vertrekt en dat José Manuel Pinto een aflopend contract heeft. "De beslissing over een nieuw contract voor Pinto is een technische en die beslissing is nog niet genomen", aldus Bartomeu.

Bezig met laden …