voetbalzone

Vidic waakt voor onderschatting tegen Australië na zege op Duitsland

Bart Kruyt18 jun 2010, 19:20
Laatst bijgewerkt: 18 jun 2010, 19:20
Advertentie

Met een nederlaag tegen Ghana begon Servië teleurstellend aan het WK, maar de ploeg heeft plaatsing voor de knock-outfase nu weer helemaal in eigen hand. De manschappen van Radomir Antic versloegen vrijdagmiddag Duitsland en treffen nog Australië, dat op de eerste speeldag met 4-0 verloor van onze oosterburen. Nemanja Vidic waakt voor onderschatting.

/

De verdediger van Manchester United denkt niet dat hij en zijn ploeggenoten kunnen denken dat het bereiken van de volgende ronde een eenvoudige opgave is. “Tegen Duitsland had Australië gewoon een slechte dag”, zei Vidic, die met een vreemde handsbal nog een strafschop veroorzaakte, die echter werd gemist. “Tegen Ghana hadden wij een slechte dag. Je kunt een team niet beoordelen op één wedstrijd.”

Volgens Vidic zal het dan ook nog erg spannend worden tegen de ploeg van Pim Verbeek, die zaterdag pas haar tweede groepsduel speelt. “Alle landen die op het WK aanwezig zijn hebben bepaalde kwaliteiten en dat geldt ook voor Australië”, zei Vidic. “We hebben respect voor de ploeg en ze hebben vier of vijf spelers die in Europa op het hoogste niveau spelen. Ze kunnen het ons lastig maken.”

Bezig met laden …