voetbalzone

Vieri komt niet opdagen bij medische keuring Botafogo

Bart Kruyt24 nov 2009, 06:36
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2009, 06:36
Advertentie

Christian Vieri zorgt voor een hoop vraagtekens. De Italiaanse spits liet in september weten dat hij zich op het pokeren wilde gaan richten, maar tekende prompt een voorcontract bij Botafago. Daar is hij echter niet komen opdagen voor de medische keuring. De Braziliaanse club gaat ervan uit dat de samenwerking niet doorgaat.

/

De 36-jarige aanvaller speelde vorig seizoen voor Atalanta Bergamo, dat zijn aflopende contract niet verlengde. Vieri beproefde zijn geluk vervolgens bij Blackburn Rovers, maar een stage mondde niet uit in een contract. Omdat er geen andere clubs kwamen, besloot de routinier om zich op een andere hobby te gaan richten. Botafogo leek hem echter alweer snel uit het casino vandaan te halen.

De 49-voudig international tekende een voorcontract bij de club, maar kwam niet opdagen voor de medische keuring. “Dat zegt genoeg. We hebben er van alles aan gedaan om aan zijn hoge looneisen te voldoen, maar het blijkt tevergeefs", treurde de club in een statement. Vieri kan terugkijken op een rijke voetballoopbaan: hij speelde onder andere voor Juventus, Internazionale, AC Milan en Atlético Madrid en werd twee keer gekozen tot beste voetballer van Italië.

Bezig met laden …