voetbalzone

‘Vijf minuten voordat hij tekende, deden de Qatari een bizarre aanbieding’

Erik van Dam07 mei 2014, 17:36
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2014, 17:36
Advertentie

Abedin Januzaj neemt in principe de beslissingen over zijn zoon Adnan, het supertalent van Manchester United. Zakelijk gezien staat Dirk De Vriese de Belg echter ook bij en volgens hem heeft Januzaj de kans laten liggen aan de slag te gaan bij Paris Saint-Germain. De Franse topclub deed hem een geweldige aanbieding, maar de financiën konden Januzaj niet verlokken Old Trafford te verlaten.

voetbalzone

Half oktober tekende Januzaj een vijfjarig contract bij the Red Devils. Daarmee verzekerde United zich voor de lange termijn van de getalenteerde aanvaller, die dit seizoen doorbrak. “Vijf minuten voordat hij tekende, deed Paris Saint-Germain een bizarre aanbieding. Adnan zou aan het eind van dit seizoen transfervrij zijn geweest. De Qatari waren in staat hem wat dan ook te bieden qua salaris en tekengeld”, zegt De Vriese.

“Het had vanuit commercieel oogpunt interessant kunnen zijn. Maar geld is nooit van doorslaggevend belang geweest in zijn keuze”, verzekert De Vriese. In zijn nieuwe contract werd een salaris opgenomen van 36.500 euro per week. Zoveel geld verdienden Cristiano Ronaldo en Lionel Messi op negentienjarige leeftijd niet eens, berichten diverse Engelse media.

Bezig met laden …