voetbalzone

Vijftig miljoen euro geëist voor Rotterdammer: ‘Onze fans verwachten dat’

Tim Siekman18 mei 2018, 19:08
Laatst bijgewerkt: 18 mei 2018, 19:08
Advertentie

Galatasaray wil Garry Rodrigues niet voor een habbekrats laten gaan. De 27-jarige aanvaller wordt de laatste weken in verband gebracht met een transfer naar onder meer Newcastle United. Mustafa Cengiz, voorzitter van de Turkse topclub, stelt dat de geboren Rotterdammer, die tot medio 2021 vastligt, tientallen miljoenen euro’s waard is.

“Rodrigues is een snelle vleugelspeler. Kun je vijf spelers uit Engeland en Spanje noemen die beter zijn dan hij? Dat kan niet. Ik zag dat we rond de twintig miljoen euro voor hem willen. Dat is niet correct. Hij moet minstens twee keer zoveel opleveren als wat er wordt gesuggereerd. Het behouden van Rodrigues is onze prioriteit”, aldus Cengiz, geciteerd door Sabah.

“Als we ons team bij elkaar willen houden, moeten we hem niet voor minder dan vijftig miljoen euro verkopen. We spelen in de Champions League tegen clubs als Barcelona en Bayern München. Onze fans verwachten dat van ons. De keuze is aan de technische staf en als zij willen dat hij blijft, zullen we hem niet voor minder dan vijftig miljoen euro laten gaan.”

Bezig met laden …