voetbalzone

Vilanova ziet weer verdediger in lappenmand verdwijnen; Ronaldo onderzocht

Bart Kruyt07 okt 2012, 23:15
Laatst bijgewerkt: 07 okt 2012, 23:15
Advertentie

Voor Dani Alves duurde de topper tussen Barcelona en Real Madrid zondagavond niet lang. De rechtsback moest zich al in de eerste helft geblesseerd laten vervangen door Martin Montoya en blijkt met een hamstringblessure te kampen. Barcelona meldt op de website van de club dat de eerste diagnose is dat Alves zeker drie weken buitenspel zal staan.

/

De vleugelverdediger zal zich daarom afmelden bij de Braziliaanse bondscoach Mano Menezes. Alves was opgeroepen voor de oefenduels met Irak en Japan van aankomende week, maar kan door zijn hamstringblessure niet in actie komen. Voor Barcelona mist hij de duels met Deportivo la Coruna, Celtic en vermoedelijk ook Rayo Vallecano. Carles Puyol zit ook in de lappenmand bij de Catalanen, maar Gerard Piqué is weer terug van een voetblessure, al kon hij nog niet spelen tegen Real.

Cristiano Ronaldo liep aan de kant van de bezoekers een schouderblessure op. De Portugees kon de wedstrijd wel afmaken, maar klaagde na afloop over veel last en wordt onderzocht door de artsen, zo meldt Real op de website van de club. Vooralsnog is niet duidelijk of Ronaldo aankomende week in actie kan komen voor zijn land en hoelang hij buitenspel zal staan.

Bezig met laden …