voetbalzone

Villas-Boas: 'We moeten zeer kritisch zijn en dit niet accepteren'

Bart Kruyt29 nov 2011, 23:20
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2011, 23:20
Advertentie

De druk op André Villas-Boas zal in deze dagen ongetwijfeld verder toenemen. De coach van Chelsea zag zijn ploeg dinsdagavond voor de tweede keer in negen dagen verliezen van Liverpool op Stamford Bridge en daardoor is de Carling Cup niet meer haalbaar voor de Londenaren. Villas-Boas “We moeten zeer kritisch zijn en dit niet accepteren, maar we moeten ook weer vooruit kijken.”

/

Andy Carroll miste een penalty namens Liverpool, dat in de tweede helft dankzij twee assists van Craig Bellamy toch aan het langste eind trok (0-2). “Liverpool begon de tweede helft zeer sterk, zeer agressief, met goed voetbal. Ze maakten het eerste doelpunt en toen wij wilden reageren, volgde meteen het tweede doelpunt”, baalde Villas-Boas.

Aan de kant van Liverpool was het niet enkel hosanna: middenvelder Lucas Leiva, uitgegroeid tot een haast onmisbare kracht bij the Reds, viel uit met een knieblessure. Woensdag wordt er een scan gemaakt en zal duidelijk worden hoe ernstig de kwetsuur is. “Het heeft geen zin om te speculeren, we moeten gewoon afwachten”, zei Kenny Dalglish.

Bezig met laden …