voetbalzone

Vink noemt PSV-speler die ‘pissed’ kan worden van rouleren van Bosz

Bart DHanis22 okt 2023, 21:24
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 02:17
Advertentie

Marciano Vink denkt dat Hirving Lozano niet blij zal zijn als Noa Lang straks terugkeert van zijn blessure, zo zegt de analist van ESPN bij Dit was het Weekend.

PSV-trainer Peter Bosz staat momenteel met zijn ploeg ongeslagen bovenaan de Eredivisie. De 59-jarige oefenmeester staat erom bekend hoog druk te zetten, waardoor hij veel rouleert met zijn spelers.

“De enige waarvan ik denk: die is echt zwaar pissed, als hij straks op de bank terechtkomt, is Lozano”, begint Vink zijn betoog. “Je ziet het aan alles, ook aan zijn ijver.”

“Je zag het tegen Fortuna Sittard (3-1 winst) ook al", gaat hij verder. “Als hij rust gaat vinden in zijn lichaam, normaal gaat spelen en stopt met jagen op erkenning, gaat PSV veel plezier aan hem beleven.”

“Hij hunkert nu zo naar succes, naar goals en erkenning”, besluit Vink. Tafelgenoot Kenneth Perez is het niet eens met de analyse van Vink. “Dat is juist zijn kracht: die on-Nederlandse gretigheid en dat vuur.”

“Het komt van een positie waar hij twee andere spelers uit de basis moet spelen, dan word je soms wat solistisch, maar in Nederland zoeken we allemaal naar dit soort gretige spelers”, aldus Perez.

PSV neemt het dinsdagavond voor de Champions League in Frankrijk op tegen RC Lens. Volgende week zondag staat het duel met Ajax in het eigen Philips Stadion op het programma.

Bezig met laden …