voetbalzone

Virgil Misidjan lijkt nieuwe club te verklappen met bericht op sociale media

Noel Korteweg04 jul 2023, 14:42
Laatst bijgewerkt: 04 jul 2023, 14:42
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Virgil Misidjan lijkt zijn carrière voort te gaan zetten bij Al-Riyadh uit Saudi-Arabië. De 29-jarige vleugelspeler liep eind vorige week uit zijn contract bij FC Twente en kan daardoor transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Misidjan plaatst dinsdag een foto op Instagram vanuit een vliegtuig met de eindbestemming Riyad.

voetbalzone

Misidjan speelde sinds de zomer van 2021 voor FC Twente, dat hem destijds transfervrij overnam van PEC Zwolle. De buitenspeler kwam in 71 wedstrijden voor de Tukkers tot 13 doelpunten en 10 assists. Misidjan komt uit de jeugd van Willem II/RKC Waalwijk en vertrok in de zomer van 2013 voor zeven ton naar Ludogorets in Bulgarije.

Bezig met laden …