voetbalzone

'Vitesse bekeek mogelijke vervanger Pröpper of Vejinovic meerdere keren'

Matthijs van Laar05 mrt 2015, 13:03
Laatst bijgewerkt: 05 mrt 2015, 13:03
Advertentie

De kans dat FC Dordrecht na één jaar terugkeert in de Jupiler League is groot, maar voor Funso Ojo geldt dat mogelijk niet. De middenvelder, die dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie komt, heeft zich namelijk weten te onderscheiden. Volgens Voetbal International is er voldoende interesse.

voetbalzone

Met name Vitesse ziet toekomst in de 23-jarige Belg, die een jaar geleden kwam aanwaaien aan de Krommedijk. De club uit Arnhem zou hem de voorbije maanden al meerdere keren hebben bekeken. Sinds half februari staat Ojo echter buitenspel met een enkelblessure, waaraan hij zich moest laten opereren. De revalidatieperiode duurt drie maanden.

Het is zeer de vraag of Dordrecht het aflopende contract van de ex-speler van PSV, VVV-Venlo, Beerschot AC en RFC Antwerp wil verlengen. In februari moest hij nog zijn aanvoerdersband inleveren vanwege een verschil van inzicht. Naast Vitesse, dat wil inspelen op het waarschijnlijke afscheid van Davy Pröpper en Marko Vejinovic, hebben ook een aantal 'clubs uit het rechterrijtje' interesse in het voormalig toptalent, meldt het weekblad.

Bezig met laden …