voetbalzone

Vitesse en Leerdam praten weer maar zijn er nog lang niet uit

Bart Kruyt24 apr 2013, 07:40
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2013, 07:40
Advertentie

Kelvin Leerdam weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De verdediger annex middenvelder van Feyenoord bereikte in de eerste seizoenshelft een akkoord met Vitesse, maar tekende (nog) geen contract in Arnhem. In januari ketste een transfer af en sindsdien hoorde Leerdam niets meer van Vitesse. Deze week is er zowaar weer een gesprek geweest tussen beide partijen.

/

Na dit onderhoud werd duidelijk dat een overgang nog lang geen zekerheid is. Vitesse wil Leerdam nog steeds voor vier jaar vastleggen, maar is volgens De Telegraaf geschrokken van het totale eisenpakket, inclusief de commissie voor de begeleiders van Leerdam. Zaakwaarnemers John Veldman en Sigi Lens beweren echter dat de afgeketste transfer uit januari het belangrijkste pijnpunt is. Het duo had in de winterstop gesproken met Ted van Leeuwen en bereikte een akkoord.

Leerdam werd zelfs al medisch gekeurd in de GelreDome, maar in Arnhem bleek plotseling dat de transfer toch geen doorgang zou vinden. Algemeen directeur Erwin Kasakowski weigerde om zijn handtekening te zetten, omdat Van Leeuwen (technisch directeur bij Vitesse) zijn hand overspeeld zou hebben. De sportbestuurder stelde Leerdam een salaris in het vooruitzicht dat Vitesse helemaal niet wilde betalen.

Bezig met laden …