voetbalzone

Vitesse ontkent deal met Chelsea: ‘Hij is nu geen issue voor ons’

Gijs Freriks04 jan 2015, 21:45
Laatst bijgewerkt: 04 jan 2015, 21:45
Advertentie

Vitesse is niet bezig met Andrej Kramaric. De 23-jarige aanvaller staat in de belangstelling van Chelsea en zou vervolgens gestald moeten worden in Arnhem, maar directeur Joost de Wit laat aan Omroep Gelderland weten dat de Kroaat van Rijeka ‘nu geen issue’ is: “We zijn er niet mee bezig.”

voetbalzone

Vitesse werkt sinds 2010 intensief met Chelsea samen en de optelsom was dan ook al gauw gemaakt. Kramaric zou zich in de Eredivisie verder moeten ontwikkelen, maar ook technisch directeur Mo Allach heeft laten weten dat hij daar vanuit Londen nog niets over heeft gehoord. Een eerste bod van Chelsea op Kramaric is reeds afgeslagen. Het voorstel bedroeg volgens Jutarnji List drieënhalf miljoen euro exclusief bonussen, maar Rijeka zou zes miljoen exclusief drie miljoen aan variabelen willen ontvangen.

Naast Vitesse werden ook clubs als Lille, Leicester City, AS Roma, Fiorentina, AS Monaco, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach, de clubs uit Milaan en Juventus aan Kramaric gelinkt. Vitesse lijkt een scorende spits wel te kunnen gebruiken, want Bertrand Traoré is de komende periode afwezig vanwege zijn deelname aan de Afrika Cup en Abiola Dauda heeft nog niet kunnen overtuigen.

Bezig met laden …