voetbalzone

Vitesse wil Feyenoorder nog steeds: 'Maar de situatie is anders geworden'

Bart Kruyt16 mei 2013, 11:16
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2013, 11:16
Advertentie
/

Vitesse heeft de komst van Kelvin Leerdam nog niet uit het hoofd gezet. De verdediger annex middenvelder van Feyenoord leek in januari al de overstap naar Arnhem te maken, maar tot een transfer kwam het (ondanks een akkoord tussen de clubs) niet. Technisch directeur Ted van Leeuwen hoopt dat Leerdam nog steeds wil komen: "Maar de situatie is natuurlijk wat anders geworden."

Leerdam liet in oktober van het vorige kalenderjaar weten dat hij zijn aflopende contract bij Feyenoord niet wilde verlengen en raakte toen direct zijn basisplaats kwijt. Niet veel later bereikte hij een akkoord met Vitesse, dat de jeugdinternational transfervrij wilde binnenhalen. In januari leek het erop dat de Arnhemmers toch nog een transfersom zouden betalen, na een akkoord tussen Van Leeuwen en Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord.

De 22-jarige Leerdam was al in GelreDome, toen hij hoorde dat algemeen directeur Erwin Kasakowski van Vitesse weigerde om zijn handtekening te zetten onder het akkoord. Van Leeuwen had zijn hand overspeeld en de transfer ging niet door. Leerdam keerde zodoende zwaar teleurgesteld terug naar Rotterdam, maar in de Gelderlander laat Van Leeuwen weten dat de komst van de geboren Surinamer nog altijd een 'reële optie' is. Leerdam heeft nog geen contract getekend bij Vitesse.

Bezig met laden …