voetbalzone

Vitesse wil komst Leerdam nog deze week afronden

Bart Kruyt26 jun 2013, 18:54
Laatst bijgewerkt: 26 jun 2013, 18:54
Advertentie

Het lijkt erop dat Kelvin Leerdam alsnog naar Vitesse zal gaan. Peter Bosz heeft aangegeven dat hij de verdediger annex middenvelder graag ziet komen en Vitesse is inmiddels weer in gesprek met Leerdam en diens zaakwaarnemer John Veldman. Dat weet de Gelderlander te melden.

/

Leerdam is al een tijdje in beeld bij Vitesse en hoopte al in januari de overstap naar Arnhem te kunnen maken. Een transfer ketste ondanks een akkoord over een transfersom echter af, omdat technisch directeur Ted van Leeuwen tijdens de onderhandelingen te hoog had ingezet. Leerdam bleef daarom bij Feyenoord, maar deed in de tweede seizoenshelft nog maar in een wedstrijd mee: nota bene tegen Vitesse.

Met die club had Leerdam al een akkoord over een vierjarig contract, dat op 1 juli 2013 zou moeten ingaan. Na de mislukte winterse transfer zijn de noodzakelijke handtekeningen nooit gezet en leek Leerdam af te zien van een overstap naar Vitesse, maar nu is de kans behoorlijk groot dat hij alsnog naar de Gelderlanders zal verhuizen. Vitesse hoopt de deal nog deze week te kunnen afronden.

Bezig met laden …