voetbalzone

'Vitesse zet definitief streep door problematische transfer van Leerdam'

Daniel Cabot Kerkdijk21 mei 2013, 07:40
Laatst bijgewerkt: 21 mei 2013, 07:40
Advertentie
/

Vitesse heeft voorlopig een streep gehaald door de transfer van Kelvin Leerdam, zo claimt De Telegraaf dinsdag. De verdediger van Feyenoord kwam enkele maanden geleden tot een mondeling akkoord met de club uit Arnhem, nadat hij op voorspraak van Fred Rutten in het schaduwelftal van de Gelderlanders was geplaatst.

Rutten kondigde afgelopen zaterdag echter zijn vertrek bij Vitesse aan en daardoor heeft de clubleiding besloten om de zomerse transfer naar verluidt af te blazen. Ondanks een akkoord hadden de partijen niets op papier gezet. Leerdams transfer was de oorzaak van het conflict tussen Rutten en de club in januari.

Leerdam, die zijn aflopende contract met Feyenoord niet wenst te verlengen, was in januari dicht bij een overgang naar Vitesse, maar uiteindelijk wilde de club niet aan de vraagprijs voldoen. Dat was tegen het zere been van Rutten. Leerdam zegt er zelf wel uit te zijn waar hij verder gaat, maar wacht nog even met het bekendmaken van de naam van zijn nieuwe club. Hoe lang dat nog duurt laat hij in het midden.

Bezig met laden …