voetbalzone

Vlaar verbijsterd na debacle tegen vierdeklasser: ‘Wat kan ik zeggen?’

Peter Nusselder23 jan 2013, 08:59
Laatst bijgewerkt: 23 jan 2013, 08:59
Advertentie

Bradford City verraste dinsdagavond vriend en vijand, door als League Two-club de finale van de Capital One Cup te bereiken. Voor Ron Vlaar was die bijzondere prestatie echter niet iets om blij van te worden; de verdediger werd met Aston Villa uitgeschakeld door de vierdeklasser, die na een 3-1 zege voor eigen publiek genoegen kon nemen met een 2-1 nederlaag tijdens de return op Villa Park.

/

De Oranje-international kon na afloop amper geloven dat zijn ploeg een finaleplaats was misgelopen, al schakelde Bradford eerder ook Arsenal en Wigan Athletic al uit. “Wat kan ik zeggen?”, vroeg Vlaar zich hardop af. “Ik ben ontzettend teleurgesteld”, vervolgde de aanvoerder van Villa in de Engelse media. “Ik heb hier echt geen woorden voor. Verschrikkelijk”, besloot de Nederlander.

Trainer Paul Lambert, wiens positie er na het bekerdebacle niet sterker op is geworden, reageerde al even ontgoocheld. “Je zult nooit een betere kans krijgen om de finale op Wembley te bereiken. Nooit. Nooit. Nooit. Wat iedereen er ook van vindt. Dat we uit vier spelhervattingen vier tegengoals incasseren heeft ons uiteindelijk de das om gedaan”, analyseerde de geplaagde oefenmeester.

Bezig met laden …