voetbalzone

Voetbalminnend België opgelucht: ‘Ik raak klaar voor WK in Brazilië’

Daniel Cabot Kerkdijk22 apr 2014, 18:25
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2014, 18:25
Advertentie

Kevin Mirallas komt dit seizoen niet meer in actie voor Everton. De aanvaller, 26 jaar, heeft een klein scheurtje in zijn lies opgelopen en mist daardoor de laatste drie wedstrijden van het Premier League-seizoen. Mirallas verliet zaterdag in de wedstrijd tegen Manchester United (2-0) geblesseerd het veld. De Belg maakte nog wel het tweede doelpunt voor zijn ploeg.

voetbalzone

"Ik vind het erg jammer dat ik mijn ploegmaten niet kan helpen in de laatste drie wedstrijden", zegt Mirallas via het Twitteraccount van ploeg- en landgenoot Romelu Lukaku. "Ik hoop dat het team de Champions League haalt en ik laat me intussen behandelen, zodat ik klaar raak voor het WK." Voetbalminnend België werd eerder deze maand opgeschrikt door het nieuws dat Christian Benteke van Aston Villa door zwaar blessureleed het WK aan zich voorbij moest laten gaan.

"De blessure is niet heel ernstig", zei Everton-manager Roberto Martinez al. "In het ergste geval is hij zes weken uitgeschakeld. Kevin is iemand die snel herstelt, dus het zou me verbazen als hij niet over drie à vier weken weer fit is. Het is zuur dat we nu nog drie belangrijke wedstrijden hebben, maar het belangrijkste is dat hij op tijd fit is om met België naar het WK te gaan."

Bezig met laden …