Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voetbalpraat spot opvolger Ramalho in Eredivisie: ‘Werd bij Ajax ook genoemd’

Laatste update:

Kees Kwakman is niet te spreken over het optreden van André Ramalho in het verloren bekerduel met Feyenoord (1-0) van woensdagavond. De verdediger van PSV werd in de rust door trainer Peter Bosz vervangen door Patrick van Aanholt. Wouter Bouwman, presentator van het ESPN-programma Voetbalpraat, komt met een opvallende naam als mogelijke opvolger voor Ramalho.

“De eerste pass naar Jerdy Schouten werd er telkens goed uitgehaald door Feyenoord”, begint Marciano Vink zijn analyse over de bekerwedstrijd in De Kuip. “Toen zag je achterin bij PSV - wat je niet vaak ziet - dat ze de bal heen en weer speelden om te kijken of ze Schouten of Tillman konden vinden.”

“Daarna liet Feyenoord Ramalho wat meer vrij en ging Stengs wat meer op Schouten spelen”, haakt Kwakman in. “Wat Ramalho allemaal deed... Die gaf op een gegeven moment gewoon vrije ballen met links in de diepte. Dat deed hij tot drie keer toe!”

“Alsof hij even wilde laten zien dat hij ook met links goede passes kan geven”, aldus Kwakman. “Heel gek, het waren gewoon vrije ballen. Je zag Bosz ook in beeld, die dacht: wat doe je?

Kwakman bekeek de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en PSV met enkele collega’s. Presentator Bouwman hoorde toen een opvallende naam als opvolger van Ramalho vallen. “Iemand riep opeens: 'Moet PSV vanwege zijn voetballende kwaliteiten niet Philippe Sandler van NEC halen?'”

Kwakman vindt het geen hele gekke gedachte. “Die naam hoorde ik bij Ajax ook al langsgekomen afgelopen weekend. Dat is ook gewoon een goede speler.”

Voor Vink is een transfer van Sandler naar PSV echter niet logisch. “Ze hebben Armel Bella-Kotchap. En buiten dat: moet een speler als Sandler als stand-in naar PSV, waar hij weer minder minuten gaat maken? Voor hem is het juist zó belangrijk dat hij nu fit blijft en blijft spelen in een goed voetballend team. Dat is nu bij NEC het geval.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sandler doet qua uitstraling en rust wel aan van Dijk denken. Uiteraard op een heel ander niveau. Maar zelfs in die paar wedstrijden voor Feyenoord zag je veel kwaliteit. Jammer dat hij fragiel is en nooit veel spelritme heeft opgedaan. Qua talent behoort hij wel tot de betere verdedigers in Nederland.

Fitheid ontbreekt een beetje bij Sandler, maar qua profiel zou hij zeker passen. Ik vraag me af of PSV dat risico gaat nemen.

25 januari 2024 om 15:24

Met Obispo hebben we al een chronisch geblesseerde verdediger. Daar kan je niet op bouwen en dan zie je dat je te lang aan blijft kwakkelen zonder door te selecteren. Gewoon Debast halen en schouten terug op het middenveld zetten. Dan werkt de tactiek "laat Ramalho maar opbouwen" niet meer.

Snap niet waarom ze geen rechter centrale verdediger hebben gehaald deze winter. Die Bella Kotchap is het ook niet. Je kan wel Schouten elke keer achterin zetten maar dan mis je zijn kwaliteiten op het middenveld. PSV en investeren in verdedigers blijft een bijzonder dingetje

25 januari 2024 om 14:52

Bella-Kotchap is het vooralsnog niet omdat hij zo lang geblesseerd is, maar dat is echt een hele goede speler eigenlijk. Enorm zuur dat je hierdoor al zo lang met Ramalho moet spelen.

Maar inderdaad.. als je ziet hoe weinig er geïnvesteerd wordt in de verdediging, echt om te huilen.

25 januari 2024 om 15:08

Aan de andere kant, moet je gaan investeren in een verdedeging die in 18 wedstrijden 8 tegen doelpunten heeft gekregen?
In dit tempo gaan ze heel dicht bij het laagste aantal tegendoelpunten in de competitie ooit (13 van FC Twente 50 jaar geleden) komen.

Dan moet je wel een hele grote geweldenaar halen wil je nog een merkbare impact maken op zo'n team en die vind je zeker in de winter niet zo snel.

Het was ook niet zo dat Feyenoord ze van de mat heeft gespeeld en dat het achterin een gatenkaas was. Dan kan het bij Feyenoord uit, toch gewoon de op een na beste ploeg in Nederland op het moment, een keertje minder lopen. En als Veerman niet geblesseerd was geweest was het gemis van Schouten op het middenveld ook lang niet zo opgevallen.

25 januari 2024 om 17:02

Volgens mij is die Bella Kotchap gehuurd, dus die gaat komende zomer terug naar Bayern...

25 januari 2024 om 17:26

Bella Kotchap is gehuurd van Southampton. Bayern had alleen interesse op de laatste speeldag

Persoonlijk ben ik met name in de wedstrijden Utrecht-Ajax en Utrecht-PSV heel erg gecharmeerd geraakt van Flamingo. Die is voetballend goed, zeer sterk in de duels en kan volgens mij als rcv en op 6. Ik weet niet hoe constant hij door het hele seizoen is maar dat is een speler die ik nog wel een stap zie maken in de toekomst.

25 januari 2024 om 15:07

Ik heb na de wedstrijd Utrecht - PSV ook aangegeven dat ik vooral Flamingo heel sterk vond spelen. In mijn ogen was dat de speler die het mogelijk maakte dat Utrecht zoveel druk vooruit kon zetten. Ik zie ook heel veel potentie in hem.

Echter heb ik ook aangegeven na de wedstrijd NEC - Twente dat ik meerdere spelers van NEC beter vond dan die van Twente waarin ik ook vermelde dat ik verwacht dat een Sandler niet zou misstaan bij zowel Ajax of Psv.

Beide spelers zou ik als TD van een Ajax of PSV zeer zeker volgen. En als ik PSV was zou ik proberen Sandler in de winterstop al te halen.

25 januari 2024 om 15:16

Bij Sandler zie ik ook het talent maar steeds bij een stapje hoger komt hij niet aan de bak. Is ook al 26 en heeft volgens mij nog geen 100 wedstrijden op de teller.

Als hij voor een appel en een ei op te halen is zou je een gokje kunnen wagen maar ik zou het niet aandurven.

25 januari 2024 om 16:31

Het risico bij Sandler is zijn fysiek. Hij is volgens mij te veel met blessures afwezig geweest. Ook de periode toen hij bij Feyenoord speelde was hij niet top in orde. Bij NEC was de eerste periode ook niet goed, maar zoals hij nu speelt vind ik het de beste rechter centrale verdediger id de ED. Waarbij het wel altijd lastig is om een club als NEC te vergelijken met PSV of Ajax.

Daarbij vind ik 26 een hele mooie leeftijd voor een verdediger van PSV / Ajax / Feyenoord. Ervaring en toch nog niet op de top.

25 januari 2024 om 16:59

Zijn leeftijd vind ik ook geen probleem maar wel icm met het aantal wedstrijden dat hij tot nu toe heeft gespeeld. Als bij PSV weer alles een versnelling hoger gaat zal hij weer moeten pushen en kan hij zomaar weer in de lappenmand liggen. Voor het geld waar ik als TD de gok zou willen wagen zou ik als TD van NEC hem niet wegdoen. Zeker niet in de winter.

25 januari 2024 om 15:11

die flamingo is inderdaad goed bezig qua ontwikkeling.
heeft zijn betere wedstrijden als verdedigende middenvelder gespeeld.
Was bij sassuolo ook een wapen als verdediger bij standaard situaties, maar goed.. dat was in een jeugdcompetitie, dat zegt ook niet alles

25 januari 2024 om 15:16

Helemaal geen gekke optie, hij wil zelf weg bij Sassuolo, maar of die hem zomaar laten gaan?

25 januari 2024 om 15:53

Volgens mij heeft Utrecht ook een optie tot koop dus dan zouden zij het waarschijnlijke aanspreekpunt worden voor een transfer.

25 januari 2024 om 16:17

Had Vitesse die ook niet gelicht? Maar vervolgens konden die Italianen dat nog overtoepen ofzo?

25 januari 2024 om 16:35

Geen idee dan eigenlijk. Lijkt me dat dan het hele effect van een koopoptie weg is.

25 januari 2024 om 16:42

Even nagezocht: "vitesse had bij de huurovereenkomst met zijn Italiaanse werkgever een optie tot koop bedongen. Die optie werd gelicht door de Arnhemmers. Omdat Sassuolo de mogelijkheid had om de optie ‘af te kopen’, kwam het niet tot een definitieve transfer naar Vitesse. De Arnhemmers vangen nu nog wel een vergoeding daarvoor."

25 januari 2024 om 16:50

Haha mooie constructie. Gelukkig had Vitesse geen optie om de “afkoop optie” af te kopen anders had het nog verwarrend kunnen worden.

Als Veerman weer fit is, zal in dit soort wedstrijden Schouten achterin staan, Veerman op 6 en daarvoor Saibari/til/tillman. Dan is het probleem opgelost. Beetje sensatiemakerij allemaal, Veerman raakte helaas net op het verkeerde moment geblesseerd, maar denk dat PSV gister (en overigens ook zondag) met Veerman veel beter aan het voetballen gekomen was en 'gewoon' gewonnen had. Veerman bewijst in zijn afwezigheid naar mijn idee de beste voetballer van PSV en de eredivisie te zijn, ondanks de vele kritieken die hij hier regelmatig krijgt.

25 januari 2024 om 15:12



je logica gaat alleen niet op.want in de europese wedstrijden werd veerman elke keer gewisseld voor saibari en toen ging het stukken beter.saibari mis je nu ook, niet alleen veerman.dan zou saibari de beste schakel moeten zijn(is hij ook naar mijn mening op het middenveld)
veerman had zeker een verschil gemaakt maar als de leiding gewoon eerlijk had gefloten dan had je een penalty en rode kaart gehad en dan had je dit ook gewoon gewonnen.

helaas is het anders gelopen en met fitte selecties had ik psv hier weer zien winnen.je mist saibari en veerman wel echt. hoop ook dat til zijn plek nu kwijt raakt aan tillman als de andere weer fit/terug zijn.van aanholt en ramalho moet je niet meer opstellen kunnen het niet meer belopen had dan gewoon land ingebracht en ook gewoon met mauro of sambo op de back gespeeld en teze centraal.

vond trouwens wieffer echt goed de eerste helft ,tweede helft was hij alleen maar overtredingen aan het maken en werd hij meermaals gespaard voor die tweede gele.beste man aan feyenoord kant vond ik hancko en bij psv waren ze allemaal evenslecht geen uitblinkers.

het is jammer maar misschien voor het seizoen wel beter voor psv meer rustmomenten en volle bak opladen voor CL en competitie tot je kampioen bent

toch moeten we wel investeren vind ik in nog een goede middenvelder en centrale verdediger.

25 januari 2024 om 17:10

Ik vind toch dat jij Veerman downplayt. Hij heeft zich dit seizoen wederom uitstekend ontwikkeld. Waar ik hem aan het begin vh seizoen nooit als enige 6 zou opstellen, zou ik dat nu zonder blikken of blozen ook doen tegen Feyenoord en Ajax. Heeft op dat gebied enorme sprongen gemaakt en aan de bal is hij natuurlijk geweldig. Je kan hem (op dit niveau) niet goed onder druk krijgen. Daarbij vormt hij met Saibari een uitstekend koppel omdat Saibari enorm balvast en sterk is, en bovendien veel diepgang heeft.

Verder met je eens, met een fitte selectie hadden ze gewonnen en als de scheids / var gedan had wat ze hadden moeten doen, had psv tegen 10 man gespeeld voor 30 minuten en een penalty gekregen.

Wieffer vind ik overrated. Die doet het vaak goed, maar zodra het niveau omhoog gaat en hij tegen lopende spelers komt (zoals Tillman, Saibari, Til), heeft hij veel te veel overtredingen nodig. In de afgelopen 3 wedstrijden tegen PSV heeft hij zoveel overtredingen gemaakt dat het me echt verbaast dat hij er telkens zonder rode kaart van af is gekomen.

Als een niet te duur alternatief is Mees Hilgers van FC Twente een optie. Is nog niet te duur is nog in ontwikkeling maar een goede jonge speler met veel kwaliteiten..

Vind alle aandacht voor Sandler nu wel mooi geweest. Zo dadelijk komt er nog een club die even lachend 4 miljoen neerlegt en dan hebben we in Nijmegen wel een probleem. Die vent is zo verschrikkelijk belangrijk voor NEC dat ik eigenlijk vind dat tenzij er echt absurde bedragen worden geboden (5+ miljoen) NEC hem gewoon aan z’n contract moet houden, desnoods met het risico op een transfervrij vertrek. Verkoop Proper of Matsson maar.

Verder zou Sandler met zijn voetballende vermogen perfect passen bij de speelwijze PSV ipv die spookrijder die daar nu centraal achterin staat, vind dat bij vlagen toch zo’n enorme onruststoker. Feyenoord idem dito al is ie daar al geweest en Ajax zou hem er ook prima bij kunnen hebben. Alleen zijn fitheid blijft gewoon een ding waardoor grotere clubs zullen twijfelen. Qua inzicht, voetballend vermogen, kracht, lengte en snelheid heeft ie eigenlijk heel veel van wat een moderne centrumverdediger zou moeten hebben. Echt met grote afstand de beste verdediger die ik ooit bij NEC rond heb zien lopen.

Even de feiten.

Sandler

2023-2024 - 9 gemiste wedstrijden door blessures (seizoen is halverwege)
2022-2023 - 10 gemiste wedstrijden
2021-2022 - 26 gemiste wedstrijden
2020-2021 - 47 gemiste wedstrijden (man. City)
2019-2020 - 23 gemiste wedstrijden

De beste man is in 4,5 jaar tijd 850 dagen geblesseerd geweest!

Dat Kwakman Sandler nu naar een paar goede wedstrijden als opvolger ziet bij een topclub is compleet bezopen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren