voetbalzone

Vogel mislukt ook bij Blackburn en vertrekt

07 apr 2009, 12:53
Laatst bijgewerkt: 07 apr 2009, 12:53
Advertentie
Johann Vogel heeft Blackburn Rovers verzocht de arbeidsovereenkomst te verscheuren. De Zwitserse middenvelder verschijnt nog maar weinig op het veld en heeft besloten de Premier League-club in goed overleg te verlaten.

Sinds zijn vertrek bij PSV, aan het einde van het seizoen 2004/05, kende Vogel nog maar weinig voorspoed in de voetballerij. De overstap naar AC Milan bracht hem een handvol basisplaatsen en invalbeurten, waarop hij de wijk nam naar Real Betis. Ook in Spanje wist Vogel op een goed begin na echter geen vaste waarde te worden, mede doordat hij problemen had met het bestuur van de Spanjaarden.

Manager Mark Hughes van Blackburn Rovers klopte aan bij de inmiddels 32-jarige middenvelder, die direct zijn handtekening zette onder een contract tot 2010, met de optie op nog een jaar. Eén jaar later staat de teller van Vogel, die zes jaar onder contract stond in Eindhoven, pas op zeven wedstrijden. Dit seizoen is een basisplaats in de derde ronde van de FA Cup tegen Blyth Spartans zijn enige wapenfeit.
Bezig met laden …