voetbalzone

Volendam geeft al op: 'Bij deze feliciteer ik Go Ahead met de promotie'

Bart Kruyt23 mei 2013, 22:11
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2013, 22:11
Advertentie

Er is zondag echt nog een wedstrijd te spelen, maar Hans de Koning gelooft niet meer in promotie voor FC Volendam. De coach zag zijn ploeg donderdagavond met 3-0 verliezen van Go Ahead Eagles en verwacht niet dat de wijdbroeken deze achterstand in eigen huis nog ongedaan zullen maken: "Bij deze feliciteer ik Go Ahead Eagles met de promotie", zei De Koning.

/

Volendam kreeg voor de tweede keer in een paar weken tijd een dreun op De Adelaarshorst: op de laatste speeldag werd er met 3-1 verloren van Go Ahead en daardoor liep Volendam het kampioenschap en promotie mis. Donderdag was er kans op sportieve wraak, maar Go Ahead was veel sterker en zette Volendam opnieuw opzij: 3-0.

"Als je zo speelt als wij hier, dan heb je niets te zoeken in de Eredivisie", zei De Koning voor de camera van Eredivisie Live. "We hebben anderhalve kans gehad. Dat levert niet veel vertrouwen op voor zondag. De echte kerels stonden bij Go Ahead, die tot het gaatje zijn gegaan. Daar hebben wij de voetballers niet voor. Ze zijn een stuk brutaler en een stuk verder. Het is nu gespeeld."

Bezig met laden …