voetbalzone

Volendam geeft Van Dijk nieuwe kans en hoopt op komst van Koning

Daniel Cabot Kerkdijk17 aug 2010, 15:52
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2010, 15:52
Advertentie

Dominique van Dijk traint vanaf maandag weer mee met de A-selectie van FC Volendam, zo meldt het Noordhollands Dagblad dinsdag. De aanvaller werd onlangs door de technische staf teruggezet naar het beloftenelftal, omdat hij niet gemotiveerd zou zijn.

Arie Obdam, technisch coördinator van Volendam, laat weten dat Van Dijk zelf heeft aangegeven dat hij graag een nieuwe kans wil krijgen. "Hij wil zich graag inzetten voor het eerste elftal van Volendam. Trainer Gert Kruys heeft daarom besloten om hem weer een nieuwe kans te geven. Of hij vrijdag weer bij de selectie zit? Dat is aan de trainer.''

FC Volendam hoopt verder Gerry Koning aan de selectie toe te kunnen voegen. De verdediger van SC Heerenveen deed afgelopen weekeinde echter mee tegen FC Twente. "We hebben ons bod bij Heerenveen neergelegd, de bal ligt bij die club en bij Gerry. Het feit dat hij nu in de basis staat verandert de zaak natuurlijk wel, al speelde hij door een blessure van Darryl Janmaat. Als hij elke week wil spelen kan hij misschien beter naar Volendam komen."

Bezig met laden …