voetbalzone

Volendam neemt jeugdexponent van Ajax mee op trainingskamp

Bart Kruyt03 jan 2011, 19:48
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2011, 19:48
Advertentie

Marvin Hasselbaink hoopt dat hij deze week hoge ogen kan gooien op trainingskamp met FC Volendam. De aanvaller loopt stage bij de Noord-Hollanders en is derhalve met de ploeg van trainer Gert Kruys mee naar het Turkse Belek. Dit meldt RTV Noord-Holland. Hasselbaink geniet een transfervrije status, waardoor Volendam hem in principe snel zou kunnen vastleggen.

Het ex-jeugdproduct van Ajax hield al enige tijd zijn conditie op peil bij de Wijdbroeken. Kruys raakte gecharmeerd van de voorhoedespeler en besloot hem mee te nemen op trainingskamp. “Hij is snel en kan als aanvaller zowel aan de zijkant als centraal spelen. We willen hem deze dagen observeren. Daarna kijken wat we met hem van plan zijn.” Hasselbaink (22) verliet twee jaar geleden Amsterdam voor FC Omniworld, waar hij tot vijf competitieduels kwam.

De Volendammers staan momenteel op de tweede plaats in de Jupiler League, met elf punten achterstand op koploper FC Zwolle. Veel mutaties in de selectie verwacht Kruys overigens niet. “Maar we houden altijd onze oren en ogen open. Ik sluit niets uit”, besluit de ex-oefenmeester van onder meer FC Dordrecht en De Graafschap.

Bezig met laden …