voetbalzone

'Volgend seizoen zal hij serieus de strijd aangaan met Drogba en Torres'

Erik van Dam27 apr 2011, 15:16
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2011, 15:16
Advertentie

Volgens Kevin Davies lijdt het geen twijfel dat Daniel Sturridge volgend seizoen een serieuze gegadigde is voor een basisplaats bij Chelsea. Sturridge (21) werd opgeleid bij Manchester City en verkaste in de zomer van 2009 naar Londen. Sinds de winterstop verhuren the Blues hem aan Bolton Wanderers en daar doet de jeugdinternational het buitengewoon goed.

/

In negen wedstrijden maakte Sturridge zeven goals; indrukwekkende cijfers. “Danny heeft behoorlijk wat kwaliteiten”, zegt tijdelijke collega Davies. “Ik heb zo iemand echt al jaren niet meer gezien. Hij beschikt nu over het nodige zelfvertrouwen en zal straks serieus de strijd aangaan met Didier Drogba en Fernando Torres. Hij heeft wat nodig is om bij de allerbesten te horen.”

Davies neemt straks met pijn in het hart afscheid van Sturridge, erkent hij in de Britse tabloids. “Het was geweldig om hem hier te hebben.” Bolton-trainer Owen Coyle zou graag met Chelsea in gesprek gaan over de mogelijkheid om Sturridge ook na de zomer te huren. Het ziet er echter naar uit dat de in Birmingham geboren aanvaller aansluit bij de selectie van Carlo Ancelotti.

Bezig met laden …