voetbalzone

Volgende transfer Inter in de maak: zaakwaarnemer arriveert op kantoor

Bart Kruyt16 jul 2015, 19:53
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2015, 19:53
Advertentie

De supporters van Internazionale kunnen niet klagen over een gebrek aan actie op de transfermarkt. Met de miljoenen van Erick Thohir wordt de selectie van Roberto Mancini op verschillende posities versterkt en de volgende nieuwkomer lijkt alweer onderweg: het ziet ernaar uit dat Ivan Perisic de vervanger van Xherdan Shaqiri zal gaan worden.

voetbalzone

Inter wordt al geruime tijd in verband gebracht met de 26-jarige Perisic, die nu nog onder contract staat bij VfL Wolfsburg, maar wel wat voelt voor een verhuizing naar Italië. Volgens verschillende Italiaanse media is de zaakwaarnemer van de Kroaat donderdagavond gearriveerd bij het hoofdkantoor van Inter. Een transfer lijkt hierdoor in de maak te zijn.

Er wordt gesuggereerd dat Perisic geruild zal worden voor Shaqiri, die er pas net een halfjaar bij Inter heeft op zitten. Mancini is echter niet tevreden over de 23-jarige Zwitser, die bij Wolfsburg terug kan keren in de Bundesliga. Daar speelde Shaqiri eerder voor Bayern München. Schalke 04 wilde de aanvaller ook graag hebben, maar lijkt door de naderende ruildeal dus te worden afgetroefd.

Overigens zal er officieel niet worden gesproken over een ruildeal, maar hier komt het wel op neer: Inter zal Shaqiri volgens de laatste informatie verhuren voor een som van twee miljoen euro en Wolfsburg heeft vervolgens een verplichte optie tot koop voor vijftien miljoen. De Duitsers zullen Perisic dan weer verkopen voor 17,5 miljoen euro.

Bezig met laden …