voetbalzone

‘Volgens hen die doorgeleerd hebben, mogen we veel van hem verwachten’

Peter Nusselder03 sep 2013, 10:34
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2013, 10:34
Advertentie

Interim-directeur Gaston Sporre van sc Heerenveen is van mening dat de Friese club goede zaken heeft gedaan op de transfermarkt. Het belangrijkste was dat topscorer Alfred Finnbogason behouden bleef voor de selectie van trainer Marco van Basten, die ook nog enkele versterkingen kreeg.

/

De voormalig topspits kan de rest van dit seizoen ook beschikken over verdediger Stefano Marzo, de van Ajax gehuurde middenvelder Joeri de Kamps en aanvaller Uche Nwofor van VVV-Venlo. “We hebben goede knapen binnengehaald en knapen die bij ons niet op speeltijd konden rekenen, krijgen de kans zich elders te ontwikkelen”, vertelt Sporre op de officiële website van Heerenveen.

De tijdelijke bestuurder is dan ook content met de Friese handelwijze. “We hebben er voor iedere linie een speler bij gehaald.” Sporre heeft zich laten vertellen dat vooral Nwofor een aanwinst is voor Heerenveen. “Volgens mensen die ervoor doorgeleerd hebben, mogen we veel van hem verwachten. Hij mag het gaan laten zien.” De Friezen hebben een optie tot koop op de Nigeriaanse spits, die in eerste instantie wordt gehuurd van VVV.

Bezig met laden …