Mohamed IhattarenImago

Volop positiviteit als Ihattaren zich meldt voor eerste training RKC Waalwijk: 'Succes, maat!'

Rian Rosendaal20 sep 2024, 15:55
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2024, 15:55
Advertentie

Mohamed Ihattaren heeft zijn eerste training bij RKC Waalwijk erop zitten. De donderdag gepresenteerde middenvelder kreeg steunbetuigingen van fans toen hij het trainingsveld betrad en maakte een ontspannen indruk tijdens de oefensessie.

''Heb je zin in je eerste training?'', wil een vrouwelijke medewerker van RKC weten van Ihattaren. ''Jazeker'', luidt het duidelijke antwoord van de voormalig speler van onder meer PSV en Ajax.

Enkele supporters van RKC zijn blij dat Ihattaren voortaan voor hun club speelt. ''Mo, heb je er een beetje zin in jongen?'' en 'Succes, maat!'', klinkt het aan de rand van het trainingsveld. Ihattaren neemt ook de tijd om met fans op de foto te gaan.

Ihattaren neemt vervolgens deel aan de door Henk Fraser georganiseerde training. De aanwinst maakt een ontspannen indruk en heeft regelmatig een lach op zijn gezicht als hij bezig is met zijn nieuwe teamgenoten.

De aanvallende middenvelder hoopt 'heel snel' te kunnen debuteren voor RKC, zo klinkt het in gesprek met ESPN. Wanneer Ihattaren precies voor het eerst minuten zal maken, is nog niet bekend.

@espnnl

De eerste training van Mo Ihattaren ✅ #rkc #ihattaren #training

♬ origineel geluid - ESPN NL
Bezig met laden …