voetbalzone

‘Voor Arek is Ajax echt de ideale plek om zich te ontwikkelen’

Thijs Post03 apr 2015, 12:35
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2015, 12:35
Advertentie

Arek Milik ligt na zijn contractverlenging tot en met de zomer van 2019 vast bij Ajax. De 21-jarige aanvaller stond in de belangstelling van clubs uit de grootste competities van Europa, zo geeft zaakwaarnemer David Pantak te kennen. De wens van Milik was echter altijd duidelijk, laat de belangenbehartiger weten aan Ajax Showtime.

voetbalzone

Volgens Pantak werd in de media gesuggereerd dat Milik Ajax zou zien als springplank, maar Pantak vindt Ajax ‘de ideale plek voor Milik om zich te ontwikkelen’. Hij laat weten dat Milik zelf het ook anders ziet. “Arek ziet veel potentie in Ajax, met talentvolle spelers, fantastische supporters en een goede technische staf waar hij veel van leert.”

Volgens Pantak is het genoegen geheel wederzijds. “Marc Overmars zei dat hij onder de indruk is van wat Arek laat zien op het veld, maar dat Arek mentaal gezien ook een beetje op hem lijkt, omdat hij zo ambitieus is.” Volgens Pantak heeft Milik nog voldoende te bewijzen in Amsterdam. “Maar het is mooi te zien dat hij nu een van de favoriete spelers van de supporters is. Laten we hopen dat dit nog jaren zo blijft.”

Bezig met laden …