voetbalzone

‘Voor een aanvallende speler is er geen betere trainer dan Guardiola’

Robin Bruggeman20 apr 2016, 20:13
Laatst bijgewerkt: 20 apr 2016, 20:13
Advertentie

Kingsley Coman komt dit seizoen op huurbasis uit voor Bayern München en de aanvaller, die onder contract staat bij Juventus, lijkt zijn plekje wel gevonden te hebben in Duitsland. Hij krijgt regelmatig speeltijd van Josep Guardiola en is bijzonder te spreken over de Spanjaard.

/

“Ik denk dat Guardiola bij de besten hoort op tactisch gebied, als hij al niet de beste is. Voor een aanvallende speler is er niemand die beter is”, vertelt hij aan het Franse radiostation RMC. Coman hoopt dat hij in de zomer mee kan doen aan het EK in eigen land: “Het is een droom van iedere jonge Franse voetballer om voor het nationale elftal te spelen, zeker als je ook al in de jeugdteams hebt gespeeld.”

“Nu ik ervan heb geproefd om voor mijn land te spelen wil ik het niet daarbij laten; ik wil geweldige dingen doen”, gaat hij verder. “Ik wil naar het EK en dat is zeker een bereikbaar doel, maar ik moet me eerst op het einde van het seizoen met mijn club richten. Als ik goed speel voor Bayern ligt het in de lijn der verwachtingen dat ik word opgeroepen.”

Bezig met laden …