voetbalzone

'Voor mensen als Ronaldo is het altijd moeilijk supporters te vinden'

Erik van Dam01 okt 2011, 17:47
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2011, 17:47
Advertentie

Mauricio Pochettino is een zelfverklaard fan van José Mourinho. Zondag staat de trainer van Espanyol oog in oog met the Special One, als de wedstrijd tegen Real Madrid op het programma staat. Waar sommige trainers hun afkeer uitspreken van de handelwijze van Mourinho voor, tijdens of na wedstrijden, is Pochettino er juist één die die authenticiteit mooi vindt.

/

“Ik mag Mourinho wel, ja”, zegt Pochettino een dag voor de wedstrijd in een interview met AS. “Ik respecteer hem ten zeerste en zijn persoonlijkheid springt er echt bovenuit.” Ook Cristiano Ronaldo verdient volgens Pochettino een pluim. De Portugese superster zei laatst dat veel fans hem uitfluiten, omdat hij er goed uitziet, rijk is en goed kan voetballen.

Menig voetbalfan viel over Ronaldo die uitspraak, maar Pochettino breekt een lans voor CR7. “Succesvolle mensen als hij zullen altijd moeite hebben supporters te vinden, maar ik denk wel dat heel veel mensen hem nauwlettend volgen. Zij willen wél dat hij succesvol is”, aldus de Espanyol-trainer.

Bezig met laden …