voetbalzone

‘Vooraf zeiden we al tegen elkaar dat er wat te halen viel tegen Feyenoord’

Yanick Vos06 nov 2016, 20:12
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2016, 20:12
Advertentie

Go Ahead Eagles zorgde zondag voor een enorme stunt door koploper Feyenoord de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen. Door een doelpunt van Jarchinio Antonia bleven de punten in Deventer. Trainer Hans de Koning is blij met het resultaat, waardoor de club uit Deventer de laatste plaats ver achter zich laat.

/

De promovendus begon het duel met Feyenoord als hekkensluiter van de Eredivisie, maar vindt zich nu terug op de veertiende plaats. “Toen we vandaag aan de wedstrijd begonnen, stonden we onderop”, zei De Koning na afloop in gesprek met FOX Sports. “Tegen mijn spelers zei ik eerder al dat er in het seizoen een moment zou komen waarop dit ging gebeuren. Het was wel heel vervelend geweest om de interlandperiode ook op die plek in te gaan.”

Go Ahead Eagles heeft nu twee punten meer dan Roda JC, dat de rode lantaarn heeft overgenomen. “Op deze stap had niemand gerekend. Ik had al snel een goed gevoel, er was bij ons veel spirit. Ik had niet het gevoel dat Feyenoord de spirit wel had die ze normaal hebben”, aldus De Koning, wiens woorden kracht worden bijgezet door matchwinner Antonia. “Het leek bij Feyenoord allemaal net niet. Vooraf zeiden we al tegen elkaar dat Feyenoord het lastig had en er voor ons wat viel te halen.”

Bezig met laden …