voetbalzone

‘Voordat Ramos uit Madrid vertrekt, speelt hij al voor een andere club’

Daniel Cabot Kerkdijk03 jul 2015, 00:10
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2015, 00:10
Advertentie

Nicolás Otamendi gaat niet bij Real Madrid aan de slag. Volgens zaakwaarnemer Eugenio López ligt het meer voor de hand dat de 27-jarige verdediger zijn werkgever Valencia inruilt voor een andere club. De Argentijns international heeft weliswaar nog een contract tot medio 2019, maar gaf enkele weken geleden te kennen dat hij uit Mestalla wil vertrekken.

voetbalzone

“Voordat Sergio Ramos bij Real Madrid vertrekt, áls hij vertrekt, speelt Otamendi al voor een andere club”, zo doelt López op de geruchten dat Otamendi bij Real Madrid in beeld zou zijn als opvolger van Ramos. De Spaans international heeft nog een contract voor twee seizoenen met los Merengues. Hij wordt voortdurend met Manchester United in verband gebracht.

Otamendi is eveneens bij Manchester United in beeld en López onderhoudt een goede relatie met de Premier League-club. Valencia houdt vast aan de transferclausule van vijftig miljoen euro, ook al kwam Otamendi een jaar geleden voor ‘slechts’ twaalf miljoen euro van FC Porto over. De Argentijn kende een sterk eerste seizoen bij los Che, die als vierde eindigden.

Bezig met laden …