FBL-EUR-C1-BARCELONA-TRAININGGetty Images

Voormalig doelman van Real Madrid staat open om geblesseerde Ter Stegen te vervangen bij Barcelona

Jordi Tomasowa24 sep 2024, 11:49
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2024, 11:49
Advertentie

FC Barcelona kan dit seizoen mogelijk geen beroep meer doen op Marc-André ter Stegen. De Duitse sluitpost heeft een zware knieblessure opgelopen en staat maandenlang aan de kant.

Schreeuwend van de pijn werd Ter Stegen zondag op slag van rust tegen Villarreal (1-5 winst) per brancard van het veld gedragen. Hij werd vervangen door reservedoelman Iñaki Peña.

De 25-jarige Peña kwam het vorige seizoen tot tien wedstrijden voor de Catalanen bij afwezigheid van Ter Stegen. Spaanse media speculeren inmiddels volop over een mogelijke externe vervanger.

Mundo Deportivo weet dat er binnen de club steeds meer stemmen opgaan om een transfervrije doelman in te lijven. Keylor Navas staat volgens de Catalaanse sportkrant open om Barça uit de brand te helpen.

Navas zit zonder club sinds zijn vertrek bij Paris Saint-Germain. De international van Costa Rica houdt momenteel zijn conditie op peil in zijn thuisland voor het geval er zich een mooie kans voordoet.

Een transfer naar Barcelona zou enigszins pikant zijn, aangezien Navas vijf seizoenen onder contract stond bij Real Madrid. In totaal kwam hij tot 162 officiële duels en won drie keer de Champions League met Real.

Bezig met laden …