voetbalzone

Voormalig duurste speler ooit moet Bulgaarse promovendus titel brengen

Bart Kruyt13 dec 2011, 17:08
Laatst bijgewerkt: 13 dec 2011, 17:08
Advertentie

Hernán Crespo kan in de herfst van zijn loopbaan nog één avontuur aangaan. De inmiddels 36-jarige aanvaller kwam dit seizoen nog niet verder dan vier invalbeurten bij Parma en staat in de belangstelling van Ludogorets Razgrad. De promovendus staat bovenaan in de A PFG en wil met de hulp van Crespo haar eerste landskampioenschap ooit veilig stellen.

/

Ludogorets Razgrad, dat voor het eerst in haar historie op het hoogste niveau van Bulgarije actief is en direct weer meedoet in de top van de ranglijst, is bereid om 300.000 euro te betalen voor Crespo. Parma is bereid om de Argentijn voor dit bedrag een halfjaar te verhuren, maar het is nog maar de vraag of de goaltjesdief zelf openstaat voor deze opmerkelijke overstap.

Crespo speelde in zijn loopbaan onder meer voor Internazionale, Chelsea en AC Milan en mocht zich in 2000 de duurste speler ooit noemen, toen Lazio er omgerekend veertig miljoen euro voor over had om de aanvaller los te weken bij Parma, de club waar hij nu dus weer is teruggekeerd. Crespo heeft ook 64 interlands voor de Argentijnse ploeg achter zijn naam staan.

Bezig met laden …