voetbalzone

Voormalig Eredivisie-smaakmaker wacht af: 'Deze situatie is niet leuk'

Bart Kruyt19 jan 2016, 16:06
Laatst bijgewerkt: 19 jan 2016, 16:06
Advertentie

Adnane Tighadouini maakte afgelopen zomer een mooie transfer van NAC Breda naar het Spaanse Málaga. Nu lijkt hij er echter alweer klaar voor om de Primera División te verlaten; hij speelde tot nu toe twaalf wedstrijden voor zijn nieuwe club, maar zat de laatste maanden niet meer bij de wedstrijdselectie. Tighadouini baalt als een stekker van de situatie.

voetbalzone

SC Cambuur zou eraan denken om Tighadouini te benaderen en is zeker niet kansloos: “Ik wil spelen. Deze situatie is niet leuk voor mij”, vertelt de Marokkaans international aan Voetbal International. Hij kijkt dan ook of hij het komende half jaar op huurbasis voor een andere club uit kan komen: “Er lopen wat dingen. Het maakt mij niet uit of het in Nederland is of in het buitenland. Er hebben zich clubs gemeld bij Málaga. Het is ook afwachten voor mij.”

Tighadouini hoopt over een half jaar meer perspectief te hebben bij Málaga, waar hij zich ondanks alles op zijn plaats voelt. Dan krijgt hij misschien ook te maken met een nieuwe trainer die meer vertrouwen in hem zou kunnen hebben; het contract van de huidige coach Javi Garcia loopt in de zomer af.

Bezig met laden …