voetbalzone

Voormalig Feyenoorder kwijnt weg: 'Ik heb de verkeerde keuze gemaakt'

Bart Kruyt28 jan 2016, 07:53
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2016, 07:53
Advertentie

Elvis Manu maakte de supporters van Feyenoord in het afgelopen seizoen gek met zijn doelpunten in de Europa League, waarbij vooral zijn goal tegen Zorya Luhansk op het netvlies is blijven staan. De aanvaller slaagde er echter niet in om een basisplaats te veroveren en vertrok in de zomer naar Brighton and Hove Albion. Dat is een ongelukkige keuze gebleken.

voetbalzone

Manu is nog niet verder gekomen dan acht invalbeurten in de Championship. “Ik heb de verkeerde keuze gemaakt, want ik zit hier nu in een uitzichtloze situatie. Het zijn moeilijke tijden”, geeft de aanvaller toe in gesprek met Metro. “Brighton en ik hebben nog geen gelukkig huwelijk.”

Een winters vertrek lijkt geen optie voor Manu, omdat hij aan het begin van dit seizoen al een paar minuten meedeed bij Feyenoord. Een speler mag in een seizoen maximaal voor twee clubs uitkomen. “De enige optie is dus terugkeren naar Feyenoord, haha”, lacht Manu. “Ik zal nooit nee zeggen tegen míjn club. Maar het is totaal niet aan de orde joh, er speelt niets.”

Bezig met laden …