voetbalzone

Voormalig Feyenoorder trekt Down Under en wacht op Ballack

Bart Kruyt28 sep 2012, 10:15
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2012, 10:15
Advertentie

Steeds meer bekende voetballers kiezen voor een avontuur in de Australische A-League. Alessandro Del Piero tekende bij Sydney FC, Emile Heskey ging naar Newcastle Jets en ook Shinji Ono vervolgt zijn loopbaan Down Under. De voormalig middenvelder van Feyenoord vervolgt zijn loopbaan bij Western Sydney Wanderers, dat Ono maandag bij de club verwacht.

/

De inmiddels 33-jarige middenvelder wordt overgenomen van het Japanse Shimizu S-Pulse en kan volgende week, in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, direct zijn debuut maken voor Western Sydney Wanderers. "We zijn erg blij met zijn komst", zei coach Tony Popovic over Ono. "We zijn lang in gesprek geweest met Shinji en zijn management en gelukkig is de deal rond gekomen. Hij brengt veel ervaring met zich mee en dat kunnen we goed gebruiken."

Voor Ono wordt Western Sydney Wanderers de vijfde club in zijn loopbaan: de middenvelder speelde eerder voor Urawa Red Diamonds, Feyenoord, VfL Bochum en Shimizu S-Pulse. Het is de bedoeling dat naast Ono ook Michael Ballack nog naar Western Sydney Wanderers gaat. De Australische club is naar verluidt in gesprek met de transfervrije Duitser.

Bezig met laden …