voetbalzone

Voormalig Heerenveen-spits verdient lucratieve transfer naar Turkije

Bart Kruyt09 jun 2011, 08:22
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2011, 08:22
Advertentie

Niet Mounir El Hamdaoui, maar Paulo Henrique wordt de nieuwe spits van Trabzonspor. Hoewel de Turken nog niet officieel melding maken van de komst van de voormalig Heerenveen-aanvaller, bevestigt diens zaakwaarnemer dat de deal in kannen en kruiken is. Paulo Henrique wordt overgenomen van Westerlo, waar hij een uitstekend seizoen achter de rug heeft.

De 22-jarige aanvaller maakte zestien doelpunten in dertig competitieduels en stond ook in de belangstelling van Standard Luik. “Standard was een zeer mooie optie, maar het verschil in loon met Trabzonspor is gewoon veel te groot”, gaf Paulo Henrique eerlijk toe in de Gazet van Antwerpen. “Als Standard zich een beetje soepeler had opgesteld, was een overstap misschien mogelijk geweest, maar hun voorwaarden waren niet goed genoeg."

“Bij Trabzonspor kan ik het dubbele verdienen. Trabzonspor komt trouwens net als Standard uit in de derde voorronde van de Champions League", vervolgde Paulo Henrique, die tussen 2007 en 2010 bij Heerenveen onder contract stond, maar daar niet slaagde. De spits keerde even terug naar Brazilië en vertrok na vijf invalbeurten voor Palmeiras naar Westerlo, dat daar geen spijt van heeft gehad.

Bezig met laden …