voetbalzone

'Voormalig NAC-aanvaller wil Zwaanswijk naar Australië halen'

Daniel Cabot Kerkdijk27 mrt 2010, 07:34
Laatst bijgewerkt: 27 mrt 2010, 07:34
Advertentie

Patrick Zwaanswijk vervolgt zijn carrière waarschijnlijk in Australië. De club Central Coast Mariners, waar voormalig NAC Breda-aanvaller Graham Arnold manager is, heeft nadrukkelijke interesse in de linker centrale verdediger. Dat meldt BN/De Stem zaterdag. De verdediger van NAC heeft een aflopend contract.

/

Eerder gaf Zwaanswijk al aan dat hij een buitenlands avontuur wel ziet zitten. Dat liet de 35-jarige verdediger weten nadat hij te horen had gekregen dat hij na dit lopende seizoen diende te vertrekken. "Een buitenlands avontuur zou mooi zijn." Zwaanswijk wil na zijn actieve loopbaan terugkeren bij de Bredanaars. "We hebben ons hier gesetteld, maar voor een leuk binnen- of buitenlands avontuur gaan we er graag een jaartje tussenuit met het gezin", stelde de veteraan.

Meerdere clubs hebben belangstelling getoond voor de Ulvenhouter. Zo werd ook Willem II genoemd. "Ik sta overal voor open, maar Willem II? Dat zou mijns inziens een beetje moeilijk liggen als NAC'er", reageerde hij toentertijd direct. Zwaanswijk is bezig aan zijn vijfde seizoen voor NAC Breda. De verdediger speelde eerder voor FC Utrecht en het Japanse Oita Trinita.

Bezig met laden …