voetbalzone

'Voormalig Spartaan gaat met Swansea City Premier League in'

Bart Kruyt13 jul 2011, 14:00
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2011, 14:00
Advertentie

Marvin Emnes hoopt volgend seizoen in de Premier League uit te komen. De voormalig Spartaan staat al een tijdje in de belangstelling van Swansea City, dat volgens lokale media een nieuwe poging wil wagen om de aanvaller weg te halen bij Middlesbrough. Een eerste poging leverde niet het gewenste resultaat op voor de promovendus uit Wales.

De 23-jarige Emnes speelde in het afgelopen seizoen al een maand op huurbasis voor Swansea en kwam toen tot vier competitieduels, waarin hij tweemaal scoorde. The Swans willen de Nederlander graag meenemen naar de Premier League en lijken succes te hebben. Volgens lokale media heeft Emnes het trainingskamp van Middlesbrough verlaten om met Swansea te praten.

Met het geld dat Swansea kreeg voor de naar Bolton Wanderers vertrokken middenvelder Darren Pratley kan een nieuw bod op Emnes én Leroy Lita uitgebracht worden. Een eerste bod van vijf miljoen euro op het tweetal werd nog resoluut afgewezen door Boro. Emnes vertrok in 2008 bij Sparta om voor Middlesbrough te gaan spelen.

Bezig met laden …