voetbalzone

Voormalig Vitesse- en Roda-spits incasseert in België vijfde ontslag

Erik van Dam13 sep 2016, 14:54
Laatst bijgewerkt: 13 sep 2016, 14:54
Advertentie

Bob Peeters is niet langer de hoofdtrainer van KVC Westerlo. De 42-jarige Belg is dinsdag aan de kant gezet door de nummer laatst van de Pro League, drie dagen na de nederlaag op bezoek bij KV Kortrijk. De clubleiding van Westerlo gelooft niet dat er na nul zeges in de eerste zes wedstrijden nog een ommekeer zal komen onder Peeters.

/

Peeters trad in november vorig jaar aan bij de club, als opvolger van Harm van Veldhoven. De bedoeling was niet te degraderen en daarin slaagde de oud-aanvaller van Roda JC en Vitesse, want in de reguliere competitie finishte Westerlo één punt boven Oud-Heverlee Leuven en daarmee bleef men net behouden voor de hoogste afdeling. Dit seizoen verloopt echter rampzalig.

Westerlo begon het seizoen met een 2-2 remise tegen Standard Luik en verloor daarna vijf keer op rij: Lokeren, Eupen, AA Gent, KV Mechelen en tenslotte dus Kortrijk waren allemaal te sterk. Peeters staat nu op straat en is al voor de vijfde keer ontslagen. In oktober 2012 overkwam het hem bij Cercle Brugge, in januari 2013 bij AA Gent, in januari 2015 bij Charlton Athletic en in oktober 2015 bij Lokeren.

Bezig met laden …