voetbalzone

Voormalig wonderkind Adu promoot nu stofzuigers: 'Was maar bij FM gebleven!'

Bart Kruyt19 nov 2015, 11:07
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2015, 11:07
Advertentie

Er was een tijd dat Freddy Adu werd gezien als het grootste talent op de wereld en dat de Amerikaan werd vergeleken met Pelé. Die periode ligt echter ver achter ons: Adu heeft zijn belofte nooit kunnen inlossen en speelt tegenwoordig bij Tampa Bay Rowdies in de North American Soccer League, het tweede niveau van de Verenigde Staten. Een veelbelovende loopbaan is al uit het zicht verdwenen.

Adu heeft nu alle sponsorcontracten nodig om financieel rond te komen en maakt nu op zijn persoonlijke Twitter-account reclame voor stofzuigers. No mess can beat me thanks to my new @HooverUSA Cordless 2-In-1 Stick and Handheld Vacuum #NoCordNoBull #sponsored schrijft Adu bij een foto waarop te zien is dat hij een kamer aan het stofzuigen is.

Hoewel er wel meer voetballers zijn die via Twitter reclame maken voor bepaalde producten, wordt Adu hard aangepakt. “Twaalf jaar geleden tekende Freddy Adu als veertienjarige jongen zijn eerste profcontract. Nu promoot hij stofzuigers op Twitter”, is bijvoorbeeld een reactie. Anderen vragen zich op Twitter af hoe het zover heeft kunnen komen met Adu, inmiddels 26 jaar oud: “Was maar bij Football Manager gebleven, jongen!”


Bezig met laden …