voetbalzone

Voorzitter Gremio rekent op komst van Milan-bankzitter Ronaldinho

Bart Kruyt19 dec 2010, 12:40
Laatst bijgewerkt: 19 dec 2010, 12:40
Advertentie

Ronaldinho keert vermoedelijk terug naar Brazilië. Gremio, de club waar de aanvaller van AC Milan zijn loopbaan begon, beweert in gesprek te zijn met de Italiaanse grootmacht over een winterse transfer. Ronaldinho heeft reeds zijn woord gegeven aan Paulo Odone, de voorzitter van Gremio: “Hij wil zijn loopbaan beëindigen bij de club waar het allemaal begon.”

/

De dertigjarige Ronaldinho is zijn basisplaats bij Milan verloren en kwam zaterdagavond slechts vijf minuten in actie in de topper tegen AS Roma. De Rossoneri willen zich in januari graag versterken met Antonio Cassano, maar dan moet Ronaldinho wel ruimte maken. De Braziliaan kan alle kanten op en lijkt te kiezen voor een terugkaar naar zijn vaderland.

“Ronaldinho heeft het gevoel dat hij ons iets terug moet geven”, zei Odone tegen Zero Hora. “De gesprekken met zowel de club als de speler zijn geopend en er is een zeer goede kans dat hij komt.” Ronaldinho begon zijn professionele loopbaan in 1998 en werd in 2001 verkocht aan Paris Saint-Germain. Via Barcelona kwam hij in de zomer van 2008 bij AC Milan terecht.

Bezig met laden …