voetbalzone

Voorzitter Hércules: 'Royston is nog jong en weet dat hij fout is geweest'

Matthijs van Laar07 jan 2011, 14:28
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2011, 14:28
Advertentie
/

De relatie tussen Royston Drenthe en zijn club Hércules lijkt in ere hersteld. De Nederlander wilde de voorbije weken niet trainen omdat hij al in maanden geen salaris zou hebben ontvangen, maar deze week trok hij bij. “Hij is tot inkeer gekomen. Royston is een jonge jongen, maar hij weet dat hij fout is geweest”, verklaart voorzitter Valentín Botella vrijdag in AS.

“Ik was verrast door het besluit van Royston”, vertelt de preses. “Misschien komt het omdat hij eigendom is van Real Madrid, ik heb geen idee. Ik vind in ieder geval dat we moeten stoppen met modder gooien zodat hij zich weer op het voetbal kan richten. Hij zal beboet worden, en daarmee is de kous af.”

Of en wanneer het achterstallige salaris zal worden uitgekeerd, blijft echter onduidelijk. “We hopen dat we snel kunnen betalen”, aldus Botella. “Het is wachten op het geld dat we zullen ontvangen van financiers waarmee we een deal hebben gesloten. Dit geld zal gebruikt worden om de spelers te betalen, want onze voorraad wordt namelijk iedere maand is kleiner. We zijn er mee bezig.”

Bezig met laden …