voetbalzone

‘Vorig seizoen was Bale de ster, nu hebben we een selectie van sterren’

Thijs Post08 nov 2013, 15:17
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2013, 15:17
Advertentie

Er lijken zes ploegen een gooi te doen naar het kampioenschap van Engeland: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tottenham Hotspur, Manchester City en ook Manchester United zal zich nog mengen in de absolute top. Vleugelspeler Andros Townsend van the Spurs geeft zijn elftal een goede kans om aan het einde van het seizoen op de hoogste trede van het podium te staan.

/

Het vertrek van Gareth Bale is niet nadelig geweest voor de Noord-Londenaren, zo vindt Townsend. “Vorig seizoen was Bale de ster, nu hebben we een selectie van sterren”, laat hij weten aan de London Evening Standard. “De club heeft zeven topspelers gehaald en het is beter gebalanceerd. We kunnen met twee elftallen spelen: een in de competitie en een in de bekertoernooien.”

“Of het realistisch is om voor de titel te gaan? Waarom niet? We hebben de koppositie in het vizier en we vechten nog altijd voor die plek. Vier van de zes topclubs hebben een nieuwe manager, bij ons is er sprake van continuïteit en dat geeft ons een goede kans. We hebben een brede selectie en dat moet ons tussen januari en maart een voordeel geven. Momenteel doet Arsenal het fantastisch, de clubs uit Manchester blijven in de buurt en Chelsea gaat het ook nog goed doen, dus het is aan ons om bij te blijven.”

Bezig met laden …