voetbalzone

Vorm: ‘Dat is dus waarom ik zoveel van het Engels voetbal houd’

Erik van Dam08 jan 2013, 09:56
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2013, 09:56
Advertentie

Michel Vorm geniet met volle teugen van zijn verblijf bij Swansea City. Na een uitermate sterk debuutjaar in Wales gaat het ook nu goed met de doelman, die zich na een blessure terug knokte en direct weer het vertrouwen won van coach Michael Laudrup. De komende tijd wachten Vorm en zijn teamgenoten mooie affiches tegen Chelsea, Everton en Arsenal. Vorm zoomt in de Engelse media in op de eerste tegenstander.

/

“Wat Queens Park Rangers vorige week lukte, kunnen wij ook”, verzekert Vorm de buitenwacht, refererend aan de 0-1 van Chelsea tegen die club. “Iedereen schreef QPR af nadat Chelsea met 8-0 had gewonnen van Aston Villa, maar ze wonnen gewoon uit bij Chelsea. Iedereen kan meedoen, dat is dus waarom ik zoveel van het Engels voetbal houd. En Chelsea weet ook niet wat ze van ons kunnen verwachten.”

“We moeten in onszelf geloven”, verkondigt Vorm in de Daily Express, “en alles geven tot het laatste moment. Het is ongelooflijk dat we in de halve finale van de Capital One Cup staan tegen Chelsea. Wat Swansea de laatste achttien maanden heeft bereikt is een droom voor alle spelers en zeker voor de mensen die hier vandaan komen”, aldus de ex-doelman van FC Utrecht trots.

Bezig met laden …